avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Activitate R@duc

Activitate R@duc

Buna ziua,
Divorț de comun acord cearta doar între Adulți un minor la mijloc custodie comuna domiciliu la mama (la părinți ei ) eu acceptând să plătesc pensie alimentara la indicațiile avocatului de fapt amândoi părinți eram reprezentați (consiliați)de un singur avocat eram conștienți că un copil nu poate creste cu acel minim de aceia nici unul dintre noi nu a dorit ceva mai mult sau mai puțin pentru ca sa considerat o formalitate pentru a merge repede fără complicații !
Minorul avea la acea vreme 1,5 ani.
Acum are 7 ani .
In tot acest timp relația a decurs bine spre foarte bine privind minorul în fapt nici nu cred că sa prins cum stau lucrurile , păreri diferite au existat între noi dar am reușit să formam acel cadru de familie , ambii prezenți în viața lui.
In principiu eu acopeream cheltuielile si ea îl creștea prezent în viața lui oricând se putea sau era nevoie. Copilul era acasă la ambele locuințe fără diferențe fără a-și face vreun bagaj , grădinița frecventata și școala actuala la 30m distanță de locuința mea .Ambii fără alți parteneri ( la vedere ) . Ultimi doi ani am lucrat in Germania prezent zilnic în viața lui video iar când veneam în Ro cam 3 luni pe an stătea numai la mine până la plecare . Am venit acasă în Februarie 23 am luat copilul din prima zi ne bucurăm de timpul petrecut împreuna dar mama lui a uitat de el . Fără prea multă gimnastica spun doar că efectiv nu o mai interesează nu Răspunde la nici o înțelegere referitoare la copil nu mai vrea să-l ia este foarte instabila nu reacționează în nici un fel . Nu vrea sa-l ia dar nu vrea nici să -i schimbam domiciliul la mine pe cale amiabila sau custodia pentru a avea posibilitatea de a-mi câștiga existența și săi pot oferi traiul avut pana in prezent .
Exista vreo procedura ( acțiune ) de urgentă în care să obțin custodia cu schimbarea domiciliului având în vedere cele sus menționate ?
Poate fi chemată într-un cadru legal unde să fie obligată sași zică părerea referitoare la binele minorului ?
Pot solicita pe aceste considerente o expertiza psihiatrică ? Având ca scop siguranța minorului ?
Se comporta de parca are opțiunea Stop Joc ceia ce nu exista în creșterea unui
Copil .
Mulțumesc anticipat pentru orce sfat (demers,acțiune) pertinenta!