avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Activitate presso80

Activitate presso80

Eu am primit oferta pt postul din cealalta localitate ( nu in scris) dar am refuzat si in acel moment mi sa spus sa nu-mi fac griji ca se va gasi aici in orasul vecin un post pt mine. Celalat post era destul de departe neputand sa-nmi iau familia cu mine. Dar aveau nevoie de mine si de aia au facut promisiuni. Acum ca pleaca nu-i mai intereseaza. Am luat o mare teapa.
In luna octombrie am fost anuntat oficial ca se desfinteaza punctul de lucru pentru a se muta in alt oras. Atunci mi sa spus sa stau linistit ca nu voi ramane fara servici ( firma este un mare hipermarket) . Daca eu as fi plecat in acel moment situatia firmei ar fi fost destul de rea. Aceasta ar fi ramas descoperita . Ceii care ar fi plecat in cealalta loc. trebuiau sa plece la specializare si eu am ramas de multe ori singur sa conduc firma.
Si acum primesc acest preaviz... Intelegeti de ce sunt nervos? Nu stiu cat de repede pot gasi la sfarsit de an un loc de munca. Am familie, credit...Deci chiar nu pot s ma razbun deloc?
Buna ziua,

As vrea sa prezint situatia mea
In data de 10.11.08 am primit preavizul de incetarea contractului de munca .Problema este ca e datat in data de 3.11.08. Si preavizul este intre 3-28 noiembrie(asa ies cele 20 de zile lucratoare ), am semnat instiintarea adaugand si data in care am primit (10.11.08). Pe instiintare nu scrie ca imi ofera un alt loc de munca(activitatea firmei se restrange in localitatea mea , in alta localitate are alt punct de lucru).

Puteti sa-mi spuneti daca am sanse sa castig in tribunal.

Va multumesc anticipat
Iszlai Zoltan