avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Activitate i.b0877

Activitate i.b0877

Răspuns la discuția demisie fortata
Multumesc pt raspuns. Pot sa intru in incinta societatii , dar in departamentul in care lucrez pe postul meu s-a angajat o alta persoana in timpul CO . Natura postului este lucrul pe calculator . In cazul in care ma intorc , seful a dat dispozitii sa fiu izoltata in sala de sedinte neputind sa imi desfasor activitatea pt care am fost angajata. Ce pot sa fac in aceste conditii?
Discuție demisie fortata
Buna ziua. As dori sa va cer sfatul intr-o problema legata de angajat si angajator.
La reintoarcerea din concediul de ohihna, nu am mai avut acces la calculator si nu am mai putut sa imi desfasor activitatea. Seful ma forteaza sa imi dau demisia, mentionind ca asa cere patronatul. Nu am primit nici o notificare scrisa . De asemenea seful a facut presiuni si intimidari aspra mea, sa nu ma prezint la servici, ca o sa fiu izolata in sala de sedinte precum si amenintari de alta natura care tin de siguranta personala.
Momentan sunt in concediu medical .
Ce pot sa fac avind in vedere ca nu mai am acces la locul de munca si se refuza trimiterea unei notificari cu motivul pentru care se doreste demitrerea mea.