avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Activitate Loredana_1990#

Activitate Loredana_1990#

Salutare.
Intr- un bloc cu 12 apartamente, un proprietar detine 1 apartament si 4 locuri de parcare. Aceste locuri de parcare subt trecute la avizer cu cota parte indiviza dar nu plateste nimic din cheltuielile blocului intrucat toate cheltuielile sunt impartite la numarul de apartamente.
Intrebarea mea este: in cazul unei sedinte el are 1 vot sau 5 voturi?
Multumesc!
Buna seara.
Va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri la urmatoarele intrebari privind situatia in care ma aflu.
Sunt angajata cu norma intreaba la angajatorul X de 15 luni cu un salariu de 4 cifre(salariu mic) iar la angajatorul Y sunt angajata cu norma part time de 1 luna dar cu un salariu mai mare 5 cifre (salariu mare) Iar peste 8 luni urmeaza sa nasc. Intrebarile mele sunt:
1. Beneficiez de concediu prenatal/postnatal la ambii angajatori? Daca da. Este platit de ambii angajatori?
2. Indemnizatiile de maternitate sunt platite de angajatori urmand sa recupereze ei sumele de la casa de asigurari?
3. Am citi undeva ca originalul la concediul medical se duce la angajatorul cu venitul cel mai mare, iar celelate 2 copii la celalalt angajator, de ce nu se duce originalul, in situatia mea, la cel cu venitul cel mai mic avand in vedere ca este cu norma intreaga?
Poate imi puteti da mai multe deralii legat de ultima intrebare.

Va multumesc pentru rabdare si raspunsuri!
Salutare.
Sunt angajata de cel putin 12 luni la un angajator, la al 2 lea angajator de 1 luna part time (4ore) iar peste 8 luni urmeaza sa nasc. Exista un stagiu minim de cotizare la al 2 lea job pt a beneficia de indemnizatie crestere copil si de acolo?
Multumesc!