avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Salutare. Sunt angajata de cel putin 12 luni la un ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Salutare. Sunt angajata de cel putin 12 luni la un angajator, ...

Salutare.
Sunt angajata de cel putin 12 luni la un angajator, la al 2 lea angajator de 1 luna part time (4ore) iar peste 8 luni urmeaza sa nasc. Exista un stagiu minim de cotizare la al 2 lea job pt a beneficia de indemnizatie crestere copil si de acolo?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:47, 31 Ianuarie 2024
Nu exista ...în ultimii 2 ani anteriori datei nașterii copilului, trebuie sa fi realizat timp de cel puțin 12 luni venituri din salarii și asimilate salariilor, venituri din activități independente, venituri din drepturi de proprietate intelectuală, venituri din activități agricole, silvicultură și piscicultură, supuse impozitului pe venit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie sa fiu angajata pe toată perioada sarcinii? Monica19r Monica19r Buna ziua. In luna noimbrie ar trebui sa nasc. Momentan sunt angajata la o firma din Sibiu și sunt in șomaj tehnic. Nu as vrea sa ma întorc acolo și as ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului cristin2979 cristin2979 buna seara.eu momentan lucrez,in noiembrie o sa mi nasca sotia. eu daca imi dau acum demisia de la locul de munca ma i pot sa beneficiez de indemnizatie de ... (vezi toată discuția)
Paternal Mihaita1986 Mihaita1986 Buna ziua ,Am fost angajat Aprilie 2017 iunie 2018 dupa care am intrat in concediul medical 3 luni pana pe data de 1 octombrie si am incetat contractul de ... (vezi toată discuția)