avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Trebuie sa fiu angajata pe toată perioada sarcinii?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Trebuie sa fiu angajata pe toată perioada sarcinii?

Buna ziua. In luna noimbrie ar trebui sa nasc. Momentan sunt angajata la o firma din Sibiu și sunt in șomaj tehnic. Nu as vrea sa ma întorc acolo și as vrea sa lucrez sezonier. In ultimele 24 de luni am 12 luni lucrate la 3 angajatori. Asta ar însemna ca in luna noimbrie ( luna nașterii) sa nu fiu angajata. Ma pot încadra pentru indemnizația de creștere a copilului?
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Aprilie 2020
Monica19r, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:17, 11 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va puteti încadra pentru indemnizația de creștere a copilului, numai daca în ultimii 2 ani anteriori datei nașterii copilului, ati realizat timp de cel puțin 12 luni venituri din salarii și asimilate salariilor, venituri din activități independente, venituri din drepturi de proprietate intelectuală, venituri din activități agricole, silvicultură și piscicultură, supuse impozitului pe venit .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare. sunt angajata de cel putin 12 luni la un angajator, ... Loredana_1990# Loredana_1990# Salutare. Sunt angajata de cel putin 12 luni la un angajator, la al 2 lea angajator de 1 luna part time (4ore) iar peste 8 luni urmeaza sa nasc. Exista un ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil rox_ann07 rox_ann07 Se poate beneficia de indemnizatiea de cresterea copilului daca sarcina este in a 3 a luna, iar vechimea la ultimul loc de munca este momentan tot de 3 luni? (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului cristin2979 cristin2979 buna seara.eu momentan lucrez,in noiembrie o sa mi nasca sotia. eu daca imi dau acum demisia de la locul de munca ma i pot sa beneficiez de indemnizatie de ... (vezi toată discuția)