avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Activitate infomanu

Activitate infomanu

Răspuns la discuția copie carte de munca?
Nu cred ca este cazul sa intram in alte detalii, am pierde esentialul - care este ca am nevoie de o copie xerox la carnetul meu de munca, iar raspunsul dat este ca este la scanat.
Sunt peste 375.000 de firme care cotizeaza, ar face bine sa mai angajeze personal calificat cu pofta de munca!

PS: daca as fi intrat in posesia copiei xerox de la inceput si as fi citit dupa aceea un astfel de post as fi putut afirma ca ITM-ul este de treaba... dar nu este asa :)

Multumesc pentru raspunsuri, sper sa obtin pana la urma copia :help:
Răspuns la discuția copie carte de munca?
Nu sunt probleme cu angajatorul, in fiecare marti merge o fata ca sa vada daca sau intors cartile de la scanat, dar fara rezultat - cat despre haosul de pe acolo... cunosc cazuri cand sau pierdut si carti de munca, sau facut si reclamatii dar fara rezultat! din pacate!
Răspuns la discuția copie carte de munca?
Care este termenul maxim in care trebuiesc predate inapoi firmei?
Răspuns la discuția copie carte de munca?
De existat exista!
Am avut o copie, dar am aplicat la o banca unde din pacate mi-a fost respins dosaru, dosarul a ramas la ei in arhiva - nu am mai putut recupera copia.
Salut,

De mai bine de doua luni cei de la firma nu reusesc sa-mi faca copie dupa cartea de munca, fiindu-mi necesara pentru aplicarea pentru un credit!
Au dat cartea de munca la ITM pentru scanat, si din ce spun ei la ITM-ul din Bucuresti este haos total.
Ce plangere pot face catre ITM pentru a putea intra in posesia carti de munca? nu cred ca ma pot refuza, nu cred ca au voie sa-mi tina blocata cartea de munca?

Va multumesc,
Marius