Intimat fond RCA
Bună ziua !
In 12.2020 am fost vinovat de producerea unui accident. Am fost la accidente ușoare și i-am dat celui păgubit asigurarea. In 2022 primesc un plic de la judecătoria sect.1,sa mă prezint in calitate de intervenient la o anumită data și oră, iar eu neputând să mă prezint am omis acel termen la judecătorie,iar cazul s-a judecat în lipsă.
Asigurătorul meu Euroins a pierdut procesul intentat de service-ul auto ptr.plata contravaloare reparații auto păgubit.
În 01.2024 am primit o citație sa mă prezint in calitate de intimat, in proces de fond la tribunalul București cu asiguratorul, el in calitate de apelant ( tot cu service-ul auto,ptr.recalculare suma despagubire).
De data asta vreau sa mă prezint, mă pot aștepta să mă pună și pe mine sa plătesc ceva? E nevoie sa îmi iau un avocat? Dacă da,îmi recomandati pe cineva!
Va mulțumesc!
În 2020, am avut un accident auto cu o dauna nu foarte mare, eu fiind vinovat. Service-ul auto care a reparat masina lovita a dat in judecata firma mea de asigurare pentru neplata sau intarziere, la judecătoria sect.1 . Eu am fost instiintat în calitate de intervenient--reclamant ,sa depun o întâmpinare!!
Nu am am depus aceasta întâmpinare și nici nu m-am prezentat la proces.
Firma la care eram eu asigurat- Euroins- a pierdut procesul în 2022,la sectorul 1.
În prezent, firma de asigurare la care eram eu- Euroins, a făcut apel la tribunalul București, în 2023, unde sunt citat in instanta,in calitate de "intimat" în 2024 luna mai.
Ce inseamna aceasta, ce trebuie facut cum sa ma pregatesc cu ce sa ma duc? Va multumesc!