avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua, În 2020, am avut un accident auto cu o ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua, În 2020, am avut un accident auto cu o dauna nu foarte ...

Buna ziua,

În 2020, am avut un accident auto cu o dauna nu foarte mare, eu fiind vinovat. Service-ul auto care a reparat masina lovita a dat in judecata firma mea de asigurare pentru neplata sau intarziere, la judecătoria sect.1 . Eu am fost instiintat în calitate de intervenient--reclamant ,sa depun o întâmpinare!!
Nu am am depus aceasta întâmpinare și nici nu m-am prezentat la proces.
Firma la care eram eu asigurat- Euroins- a pierdut procesul în 2022,la sectorul 1.
În prezent, firma de asigurare la care eram eu- Euroins, a făcut apel la tribunalul București, în 2023, unde sunt citat in instanta,in calitate de "intimat" în 2024 luna mai.
Ce inseamna aceasta, ce trebuie facut cum sa ma pregatesc cu ce sa ma duc? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: geovidiu , utilizator 13:48, 3 Februarie 2024
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intermediar fortat in procesul intentat firmei de asigurari rca, in urma unui accident -intampinare?? iolaru iolaru In luna iulie am fost partea vinovata intr-un accident rutier minor (aripa stanga fata lovita). Sub presiunea amenintarilor pagubitului ca anunta politia si ... (vezi toată discuția)
Intimat fond rca bună ziua ! in 12.2020 am fost vinovat de producerea ... geovidiu geovidiu Intimat fond RCA Bună ziua ! In 12.2020 am fost vinovat de producerea unui accident. Am fost la accidente ușoare și i-am dat celui păgubit asigurarea. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua in data de 10 iunie 2020 am fost vinovat de producerea ... david V david V BUNA ZIUA IN DATA DE 10 IUNIE 2020 AM FOST VINOVAT DE PRODUCEREA UNUI ACCIDENT RUTIER SOLDAT CU PAGUBE MATERIALE(mai exact am lovit 2 masini , am mers la ... (vezi toată discuția)