avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... BUNA ZIUA IN DATA DE 10 IUNIE 2020 AM FOST VINOVAT DE ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

BUNA ZIUA IN DATA DE 10 IUNIE 2020 AM FOST VINOVAT DE PRODUCEREA ...

BUNA ZIUA IN DATA DE 10 IUNIE 2020 AM FOST VINOVAT DE PRODUCEREA UNUI ACCIDENT RUTIER SOLDAT CU PAGUBE MATERIALE(mai exact am lovit 2 masini , am mers la politie unde a iesit ca eu am fost vinovat , celor doi soferi pe care i-am lovit li s-a dat copie dupa asigurarea masini pe care am condus-o eu ( precizez ca masina pe care o conduceam e pe numele mamei mele ea este proprietar si asigurarea este pe numele ei , dar am condus eu , aveam 20 de ani la data producerii accidentului , dar aveam mai mult de 1 an de permis, nu mai eram incepator)IN DECEMBRIE MI-A VENIT UN PLIC DE LA JUDECATORIE CUM CA SUNT INTERVENIENT FORTAT INTR-UN DOSAR DESCHIS DE GROUPAMA CARE A DAT IN JUDECATA EUROINS, DIN CE AM INTELES UNA DIN MASINIILE LOVITE ERA A UNEI FIRMA ACESTIA AVEAU CASCO LA GROUPAMA SI AU REPARAT MASINA PE CASCO LA GROUPAMA ACESTIA AU FACUT O CERERE DE REGRES CATRE EUROINS(FIRMA UNDE AVEA MAMA ASIGURARE LA MOMENTUL ACCIDENTULUI), DAR EURONIS NU AU RASPUNS LA CERERE , IAR GROUPAMA I-A DAT IN JUDECATA PE EUROINS SI PE MINE PENTRU A RECUPERA SUMA DE 19.750 LEI REPREZENTAND SUMA PLATITA DE GROUPAMA PENTRU A REPARA MASINA PE CARE AM LOVIT-O CU PENALITATI 0,2 % REPREZENTAND PENALITATI PENTRU FIECARE ZI INTARZIERE .(TIN SA PRECIZEZ CA NU CONSUMASEM ALCOOL NICI UNUL DINTRE SOFERI SI ACTELE ERAU IN REGULA LA TOTI)

Am formulat o intampinare pentru fond am trimis-o la judecatorie cum ca sunt de acord ca euroins sa plateasca paguba deoarece masina avea asigurarea valabila la data producerii accidentului la firma lor , Euroins nu a depus nimic in dosar ,

Pronuntarea hotararii s-a amanat de 2 ori, dupa care in data de 13.05.2022 s-a dat solutia pe scurt Cum ca se admite in parte Cererea si ca EUROINS TREBUIE SA PLATEASCA PAGUBA PE CARE EU AM FACUT-O,

INTREBAREA E POT FI PUS EU L-A PLATA DACA EUROINS FACE APEL , ar putea invoca ceva impotriva mea si sa fiu pus la plata daca Asigurarea era pe numele mamei si am condus eu dar Asigurarea era valabila la data producerii accidentului ?

Ultima modificare: Joi, 18 August 2022
david V, utilizator
Cel mai recent răspuns: david V , utilizator 16:18, 18 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E normal sa mi se solicite sa achit reparatia unei daune in conditiile in care eram asigurat rca? george.alexandru2 george.alexandru2 Anul trecut am avut un eveniment rutier in urma caruia s-a ajuns la concluzia ca a fost culpa comuna. Speta: Eu eram oprit langa trotuar, un alt autoturism a ... (vezi toată discuția)
Firma de asigurari nu achita daune elles_1984 elles_1984 Buna, in 2012 un prieten de-al meu a provocat un accident (cu masina de firma) in care au mai fost implicate 2 masini. Cele doua masini erau oprite din cauza ... (vezi toată discuția)
Am primit citatie. Elemer.Ilyes Elemer.Ilyes Buna ziua! Am avut un accident rutier anul trecut, vinovat fiind eu, am facut constatare amiabila si i-am dat asigurarea (Masina nu e pe numele meu, e ... (vezi toată discuția)