avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Activitate lrdmafia

Activitate lrdmafia

va multumesc pentru ca m-ati lamurit, pana la urma m-am dus si am refacut firele la mine si am rezolvat problema cu vecinul,
am chemat un electrician ca sa traga firele preventiv la el pe pereti pana o sa-si rezolve sa-ti refaca tot electricul, va multumesc pentru tot.
distrugere, nu am intrat la el in casa si i-am taiat curentul electric, chestia e cum rezolv problema ca ma incurca toate tuburile alea ca sunt cam 5 in total, si in momentul cand am sa fac incalzirea in pardoseala... e distractie. :))
si cu vecinul e cam groasa cearta... nu mai intelege, azi l-am lasat fara curent,, la un bec intr-o camera, nu toata casa :)) ca nu am taiat toate tuburile :)))
eu imi refac toata instalatia de la zero, e aiurea cumva, la mine in casa, proprietatea mea, nu am voie sa tai ca vezi dom'le ca vecinul ramane fara curent, exista lege pt asa ceva ? vecinul ma poate da in judecata ca ce ?
De curand am cumparat un apartament, am inceput renovarile, in doua camere in pardosea, am dat de 3 tuburi de curent care duc la vecinul de jos, fara sa vreau, am taiat, si sa vezi, vecinul a ramas fara curent, acuma , chestia e ca ma incurca tuburile alea ca vreau sa fac incalzirea in pardoseala, nu stiu cum sa procedez acuma cu vecinul ca e scandal cat casa... , poate vecinul sa-mi faca probleme ? ce pot face ? sa-si cheme un electrician, sa-si rezolve problema singur ?