avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... De curand am cumparat un apartament, am inceput ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

De curand am cumparat un apartament, am inceput renovarile, in ...

De curand am cumparat un apartament, am inceput renovarile, in doua camere in pardosea, am dat de 3 tuburi de curent care duc la vecinul de jos, fara sa vreau, am taiat, si sa vezi, vecinul a ramas fara curent, acuma , chestia e ca ma incurca tuburile alea ca vreau sa fac incalzirea in pardoseala, nu stiu cum sa procedez acuma cu vecinul ca e scandal cat casa... , poate vecinul sa-mi faca probleme ? ce pot face ? sa-si cheme un electrician, sa-si rezolve problema singur ?
Ultima modificare: Luni, 5 Februarie 2024
lrdmafia, utilizator
Cel mai recent răspuns: lrdmafia , utilizator 11:01, 6 Februarie 2024

Asa sunt construite locuintele - la capitolul energie electrica.
Apelati la o firma de specialitate.
Păi dvs. sunteți cel vinovat, sunteți dator să refaceți instalația electrică a vecinului, cu o firmă autorizată. Și instalația dvs. se află în pardoseala vecinului de deasupra, asa a fost făcut proiectul.

lrdmafia a scris:

ce pot face ? sa-si cheme un electrician, sa-si rezolve problema singur ?

eu imi refac toata instalatia de la zero, e aiurea cumva, la mine in casa, proprietatea mea, nu am voie sa tai ca vezi dom'le ca vecinul ramane fara curent, exista lege pt asa ceva ? vecinul ma poate da in judecata ca ce ?

lrdmafia a scris:

vecinul ma poate da in judecata ca ce ?

Exista in legislatia in vigoare articol special care incadreaza si incrimineaza fapta de distrugere
distrugere, nu am intrat la el in casa si i-am taiat curentul electric, chestia e cum rezolv problema ca ma incurca toate tuburile alea ca sunt cam 5 in total, si in momentul cand am sa fac incalzirea in pardoseala... e distractie. :))
si cu vecinul e cam groasa cearta... nu mai intelege, azi l-am lasat fara curent,, la un bec intr-o camera, nu toata casa :)) ca nu am taiat toate tuburile :)))

Alte discuții în legătură

Inconveniente ale vietii la comun ana438 ana438 Buna seara, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: locuiesc intr-un apartament la bloc iar vecinii care au cumparat recent deasupra au renovat baia (scos sapa, ... (vezi toată discuția)
Furt curent de pe proprietate privata gabrieltudor gabrieltudor Am cumparat o locuinta in luna iulie 2015. M-am mutat in locuinta pe 16.08.2015. In data de 20.09.2015 in urma efectuarii unor lucrari de drenaj am descoperit ... (vezi toată discuția)
E on - 12.000 kw scursi in pamant din cauza unei greseli de realizare a instalatiei electrice black_kat black_kat Buna ziua. Cum ar trebui sa procedez in cazul in care am o fact de 6200 lei la e on , in jur de 12 000 kw , pe care nu i am consumat ? A fost o ... (vezi toată discuția)