Chiar exista lege pentru asa ceva, zona respectiva nu e proprietatea dvs. Vecinul va va da in judecata si va cistiga.
Articolul 34
(2) Proprietarul poate aduce îmbunătățiri sau modificări proprietății sale individuale, cu respectarea prevederilor legale în vigoare referitoare la autorizarea executării lucrărilor de construcții de către autoritatea administrației publice competente, fără a pune în pericol integritatea structurală a condominiului, rezistența mecanică, stabilitatea și siguranța clădirii sau a altor proprietăți individuale, precum și buna funcționare a instalațiilor aferente acestora.
Articolul 35
(1) În cazul clădirilor cu mai multe locuințe sau spații cu altă destinație și în cazul clădirilor multietajate constituie părți comune din condominiu, dacă actele de proprietate nu prevăd altfel, următoarele:
..................................
e) locurile de trecere, scările și casa scărilor și coridoarele;
pereții perimetrali și despărțitori dintre proprietăți și/sau spațiile comune.............
[ link extern ]
lrdmafia a scris:
eu imi refac toata instalatia de la zero, e aiurea cumva, la mine in casa, proprietatea mea, nu am voie sa tai ca vezi dom'le ca vecinul ramane fara curent, exista lege pt asa ceva ? vecinul ma poate da in judecata ca ce ?