Multumesc! Voi urma si pasii acestia.
Cat este amenda aproximativa pentru aceasta situatia si in cat timp ar trebui sa ma astept sa o primesc?
Va voi tine la curent cu progresul.
Buna ziua!
Va multumesc pentru indrumare, Nu am stiut de declaratia S1046, am crezut ca trebuie bilant.
Am depus toate declaratiile D100 si S1046, conform instructiunilor de mai sus, toate recipisele fiind fara eroare.
Mai este necesar sa fac ceva in continuare?
Multumesc!
Buna ziua!
Imi cer scuze, am incurcat anii. Am deschis societatea in 2016 si am suspendat activitatea pentru 3 ani in 2017.
La vectorul fiscal exista doar o linie:
120 Microintreprinderi 22/09/2016 / / Trimestriala
Acesta este istoricul declaratiilor pentru 2017:
3 FMMBAMA-28375-2017 28.12.2017 Initiala 131221191
Nu am desfasurat nicio activitate, doar am deschis societatea - acesta a fost singurul lucru pe care am reusit sa il facem.
CAEN-ul initial a fost 5630 deoarece la momentul respectiv am vrut sa deschidem o cafenea, insa din anumite motive nu am reusit. Asadar, nu am avut nici angajati. Nu am avut niciun program de contabilitate, de asemenea nu gasesc niciun bilant.
In momentul actual codul CAEN este schimbat pe 4791.
Multumesc!
Buna ziua!
Am parcurs toti pasii, am creat contul in SPV, iar ultimul mesaj primit este “Puteti utiliza serviciul Depunere Declaratii”.
Ma puteti indruma spre pasii urmatori, va rog?
Multumesc!
Buna ziua! Va multumesc pentru raspuns.
1. V-as fi foarte recunoscatoare daca m-ati putea indruma.
2. Nu a fost completata cererea pentru regim derogatoriu, actele sunt doar pentru suspendarea activitatii.
3. Nu am avut niciodata casa de marcat.
- Vă rog să nu mai răspundeți prin citare, lungiți inutil topicul. Mulțumesc. -
Buna ziua!
Am deschis un SRL-D in 2015, iar in 2016 am facut toate demersurile la ONRC pentru a suspenda activitatea firmei pentru o perioada de 3 ani. Dupa acesti 3 ani nu am mai facut nimic cu firma respectiva, iar in Ianuarie 2024 am vorbit cu o firma de contabilitate sa schimbe statutul de SRL-D in SRL, schimbare coduri CAEN etc. - lucruri pe care le-au facut. Am platit depunerea declaratiei 100 pentru Martie si Iunie, iar in Iulie m-a sunat o doamna de la Fisc, spunandu-mi ca firma este inactiva din cauza lipsei declaratiilor pe anii trecuti (inclusiv anii in care activitatea a fost suspendata) si ca este nevoie sa ajung la zi cu toate aceste declaratii.
Mentionez ca firma nu a avut nicio activitate in acesti ani. Cum ar trebui sa procedez in sensul acesta? Mi-am facut certificat digital pentru a completa eu D100, dar este nevoie de un contabil autorizat pentru Bilantul anual? Contabilul pe care il platesc mi-a cerut 6000 de lei pentru toate acestea, ceea ce mi se pare mult.
Risc o amenda pentru nedepunerea declaratiilor?
Va multumesc!
Nu este un MLM, este vorba despre un curs online pe tema - Marketing Afiliat.
Buna ziua! Nu inteleg exact acesti Termeni si Conditii din cadrul unui site:
"Serviciile sunt de natură pur digitală, irevocabile (nu este posibilă returnarea serviciului) și abstracte. Din momentul efectuării achiziției, nu există rambursare din niciun motiv. Doar în unele cazuri furnizorul poate emite o rambursare la discreția sa.
Prin cumpărare sunteți de acord să nu primiți rambursări.
Pentru a fi eligibil pentru o rambursare pentru unul dintre produsele noastre digitale, trebuie să ne dovedești că ai implementat în mod corect ce este în program și ai adunat minim 400 de abonați, dar nu ai avut vânzări și nu ai depășit 45 de zile de la plată."
In cazul in care este sunt indepliniti termenii din al doilea paragraf, se poate returna contravaloarea cursului? Sau este tot alegerea vanzatorului?
Multumesc!