avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi
Forum Activitate Barbu Nicolae Radu

Activitate Barbu Nicolae Radu

Bună ziua,

Am cumpărat un teren cu acces la un drum de servitute.
Va rog să îmi spuneti daca pentru conectarea la rețeaua de utilități ( in cazul de față conectarea la rețeaua de apă din localitate) trebuie obținut acordul scris al tuturor vecinilor de pe servitute indiferent de poziționarea lotului fata de drumul principal din localitate.

Mulțumesc frumos.
Radu Barbu
Buna ziua,

Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea situatie:

- in luna ianuarie mi-am portat serviciile de telefonie mobila de la Orange la Digi; cei de la Digi m-au informat ca daca am terminale cumparate in rate va trebui sa achit complet contravaloarea acestora si apoi se va realiza portarea ( nu este cazul).

- dupa realizarea efectiva a portarii cei de la Orange mi-au emis o factura cam de 5 ori mai mare fata de cea obisnuita, motivand faptul ca la ultima negociere cu ei din iunie 2023 mi s-a redus abonamentul cu 50% pentru o perioada de 24 de luni; cum plecarea mea a avut loc mai devreme de 24 de luni, Orange imi imputa restul de 50% pentru lunile deja trecute din abonament, pe motiv ca nu mi-am respectat contractul si implicit reducerea de 50% se anuleaza.

In acest context, doresc sa stiu daca legea 161/2010 poate avea efect, tinand cont ca eu nu am contractat nimic cu plata in rate de la Orange.

Daca este necesar, pot fi contactat si telefonic.

Va multumesc frumos pentru ajutor,

Radu Barbu