Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea situatie:
- in luna ianuarie mi-am portat serviciile de telefonie mobila de la Orange la Digi; cei de la Digi m-au informat ca daca am terminale cumparate in rate va trebui sa achit complet contravaloarea acestora si apoi se va realiza portarea ( nu este cazul).
- dupa realizarea efectiva a portarii cei de la Orange mi-au emis o factura cam de 5 ori mai mare fata de cea obisnuita, motivand faptul ca la ultima negociere cu ei din iunie 2023 mi s-a redus abonamentul cu 50% pentru o perioada de 24 de luni; cum plecarea mea a avut loc mai devreme de 24 de luni, Orange imi imputa restul de 50% pentru lunile deja trecute din abonament, pe motiv ca nu mi-am respectat contractul si implicit reducerea de 50% se anuleaza.
In acest context, doresc sa stiu daca legea 161/2010 poate avea efect, tinand cont ca eu nu am contractat nimic cu plata in rate de la Orange.
Facilitate inseamna orice produs/ serviciu oferit si platit sub pretul de lista.
Daca dvs ati platit conform unei oferte jumatate din pretul de lista, Orange are dreptate, daca nu, nu.
Acesta e lucrul pe care trebuie sa-l verificati.
Contract orange
zephon
Buna ziua
Am urmatoarea problema: Cu o saptamana in urma am semnat o cerere de portare de la Vodafone la Orange de pe abonament pe abonament. Odata cu cererea ... (vezi toată discuția)