avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Activitate Vai-mamă-mea

Activitate Vai-mamă-mea

Bună ziua, sunt căsătorit de 7 ani și împreună cu soția avem o fetiță de 2 anișori.
Încă de când ne-am căsătorit soția mea a stat lipită de familia ei și socrii mereu s-au băgat în viața noastră eu nu mai pot suporta aceste presiuni psihice doresc să divorțez.
Întrebarea mea este legată de un potențial partaj, în primul an de căsătorie socrii au vândut un apartament pentru a cumpăra unul în București. Dânșii au pus 40 de mii eu 25 de mii. Soția nu muncea în acea perioadă, era studentă. Însă dânșii au trecut apartamentul pe numele lor fără acordul meu. Renovarea apartamentului a fost făcută de la 0 iar eu am cumpărat mai tot. Inclusiv mobila și electrocasnicele, am facturi pe firmă justificative. De asemenea la casa părinților ei am făcut destule investiții în total de vreo 10 de euro. La fel, am facturi pe firmă. Recent i-am împrumutat și cu 7 mii de euro.
Împreună cu soția am cumpărat un autoturism de 20 de mii, la care eu am pus cam 75% restul ea. Însă la două săptămâni după ce am cumpărat mașina în urma unui scandal s-a dus cu tatăl ei și au înregistrat mașina pe numele lui.
Vreau să divorțez și întrebarea mea este dacă mai pot să văd vreo sumă de bani în aceste condiții din tot ce am investit.
Întreb pentru ca să știu dacă mă duc la notar sau la judecătorie.
Mulțumesc!