avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi
Forum Activitate Marica Georgiana

Activitate Marica Georgiana

Am făcut o sesizare pe care ei nu au înregistrat o

Alexandru Surcel a scris:

Când ați mers cu plicul la un magazin ați făcut și o sesizare și ați returnat plicul?

Problemele pe care le am au început în ianuarie 2024, când am fost sunat de către un agent Vodafone pentru a mi se propune un abonament foarte avantajos, ( de menționat ca nu am fost niciodată clientul lor, iar oferta era pe persoana juridica).
I am răspuns foarte politicos ca nuneste cazul pentru ca nu am nevoie și tocmai ce inceiasem un contract cu cei de la Telekom pentru a beneficia de un telefon. I am salvat nr în tel ca dacă pe viitor voi avea nevoie sa apelez la el.
Buuuun!
O luna mai târziu ma trezesc cu factura acasă! O desfac deoarece mi a atras atenția sigla după plic, știind ca eu nu am nimic la ei și surpriza. Aveam un abonament cu vreo 22 de nr de tel.
Abonamentul avea 6 luni gratuitate, după care începeau plățile.
Merg cu plicul într un magazin și spre stupoarea mea constat ca agentul marii companii Vodafone mi a făcut abonament după discuția telefonica deși eu nu am acceptat nimic și nu I am pus la dispoziție niciun act, cu atât mai mult ca vorbim despre contract pe firma.
Contractul a fost fals, adresa de mail, falsa, totul fals mai puțin cui-ul firmei și buletinul meu care erau fix cele pe care eu le trimisesem către telekom în luna ianuarie . Cu alte cuvinte, cei doi agenți se cunoșteau și au făcut " schimb" între ei. De aici a urmat o discuție între mine și agentul în cauza care m a sunat sa și ceara scuze și sa ma asigure ca totul se va anula dar sa nu ii fac rău. Am trecut cu vederea însă se pare ca el nu s a ținut de cuvânt și în momentul de fata am primit factura de 2100 de lei de la Vodafone.
Întrebarea mea este , CUI sa ma adresez pentru a rezolva problema?