avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Activitate Eveline23

Activitate Eveline23

Răspuns la discuția Exista lege ptr asa ceva?
Metaforic am zis tot salariul insa 1800 de lire mergeau aproape lunar în contul ei în mai multe transferuri! Plătea chirie ca stătea în casa cu soțul ei, cu ea și încă cu un alt băiat! Plătea chirie fără biluri sau altceva! Anul trecut eu am venit aici! Deci a inchiriat un flat! Am zis ca încă îi mai trimite ptr ca salariul mereu e incomplet, lipsesc sume mari de bani! Proprietarul îl lasă să îi dea în 2 tranșe și are și un alt job cu care acoperă cheltuieli (facturi, mâncare) eu am și eu banii mei, maternitate alocații)! Însă de ceva timp e foarte secretos când vine vb de contul bancar, ceea ce m-a facut să inteleg ca încă îi trimite! Pare o obsesie tâmpită stiu, însă imi e greu să accept ca priorizeaza o femeie căsătorită și nu copiii lui! Nu pe mn! Ar trebui să se ocupe de sănătatea și creșterea copiilor în egală măsură cu mine căci și așa nu petrece nici măcar 5 min cu ei! Deși locuim în aceași casa pleacă dimineata și vine seara să mănânce și să doarmă! Casa din România e apartamentul meu, moștenire de la părinți iar ea nu strânge bani cu el și nici el cu ea îi dă pur și simplu ca să pară el....! Am vazut discuții și orice om sănătos la cap si-ar da seama că e și singurul lucru ce o interesează ptr ca numai despre asta vorbește!

Și am zis "tot salariul" ptr ca în acea perioadă chiar îi vira toți banii și îi cerea din ei ca la soție, probabil ptr a-i face capul mare ca el e genul ala de soț! El ei nu ea lui! Ea și pe înregistrare pare reținută când vb de ales unul pe altul! Ptr ca, cum am mai zis nu cred ca intenția ei e să îl aibă ca iubit soț... Ci doar să mănânce după el!
Răspuns la discuția Exista lege ptr asa ceva?
Multumesc frumos tuturor ptr răspuns! Dovezile din păcate sunt vechi, el a stat o perioadă foarte lungă departe de casa, 3 ani mai exact eu am intrat în posesia dovezilor abia când m-am mutat eu în Anglia la el, ptr ca fetițele neștiind care e situația începuseră să întrebe dacă ne-am despărțit și sufereau enorm! Nici faptul că suntem lângă el nu imi oferă garanția ca el nu îi mai trimite ptr ca tot timpul salariul lui este înjumătățit și el folosește scuze puerile când este întrebat! Doamna respectivă este la rândul ei căsătorită și soțul ei știe despre ce se intampla! Însă cum probabil situația îi este favorabilă și lui cred ca accepta! Din păcate însă una din fetițele mele are probleme de sănătate mari și faptul că medicii și tratamentele nu le pot acoperi doar din banii mei este foarte frustrant să stiu ca au un tată fără simt patern și ca mai există și o femeie care mama la rândul ei cunoscând situația doar profita! Din păcate da, și eu cred ca Divorțul este singura opțiune, nu am ales asta până acum ptr ca nu sunt pregătită să imi supun fetițele acestui stres, în fața lor el încă este tati care a fost nevoit să stea departe ca să muncească să aibă grijă de noi!
Sotul meu a avut O relatie extraconjugala timp de 2 ani cu O femeie maritata si ea, acum 1 an sotul ei mi-a trimis O inregistrare vocala in care efectiv se aude ce vb despre "relatia" lor si te me sexuale si se aude si cum fac sex (locuiau in chirie in Anglia toti 3 , ea cu sotul ei si sotul meu in aceasi casa) ! Eu banuiam de cand am vazut-o umbland mai mult dezbracata pe langa el cand barbatul ei nu era acasa, iar eu vorbeam cu sotul pe messenger si ea probabil fiind deranjata se "fofila" sa ma provoace pe mine ptr ca probabil stia ca O sa inteleg ce se intampla(eu fiind in Romania) 2 ani au trecut in care el a venit de 2 ori sa isi vada copiii, bani trimitea cu taraita ca ii manca pe toti ea! Si nu e doar a zice, ii manca ea, am extrase band are in care el vira in control ei aproape tot salariul! Intrebarea mea este, desi un pic ciudata, daca pot cere in instanta bani ce i-a man cat cu ea, avand in vedere ca, cu dovezi el cheltuia bani ptr intretinerea copiilor cu ea! Am km de transferuri bancare si mesaje intre ei in care vorbesc despre intalnirile, amantlacul si chiar si bani, cum sa ascunda de mine si sotul ei conturile bancare in care el ii vira!