avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Activitate Elena Teo

Activitate Elena Teo

Mulțumesc, dar daca fiica vinde casa, in interesul bătrânei, sub pretextul de a face rost de bani pt îngrijire, fiul nu mai are drept pe casa la dezbaterea moștenirii la decesul bătrânei?



Bătrâna bolnava cu Alzheimer și dementa cu AVC uri.
Fiica a făcut solicitate la judecătorie pt punere sub interdicție și împuternicirea doar pe ea.
Bătrâna are și un fiu care nu este trecut pe actul de împuternicire.

Este o problema? Poate fiul să piardă moștenirea mamei?
Poate fiica sa vanda tot, dat fiind împuternicirea?

Mulțumesc!
Buna seara!
Am primit urmatoarea instiintate in parbriz de la Politia Locala Constanta deoarece parcasem masina dupa indicatorul de oprirea interzisa pt statie de taxiuri.

Textul citatiei din parbriz:
“STIMATE PROPRIETAR/CONDUCTOR AUTO, Având în vedere faptul că data de ……. ora …. autovehiculul marca ….. cu numarul de inmatriculare …….. a fost depistat pe str …… încălcând prevederile art.143, alin. -, lit./pct.A din OUG195/2002, a fost dispus măsura sanctionarii contraventionale cu amenda cuprins intre290-725 lei pentru persoane fizice si între 3045-14500lei pentu persoane juridice.
Pentru a evita astfel de situatii pe viitor v solicităm s luati măsuri pentru parcarea autovehiculului in locuri special amenajate.”

Va rog sa ma ajutati daca politistul local din cadrul Serviciului Rutier are competenta de a da santiuni in baza OUG 195/2002 sau pot contesta.
Mentionez ca eu nu am resedinta in localitatea unde eu am luat amenda si nici nu am primit nimic in posta. De asemenea, aveam numarul de telefon in parbriz.

Multumesc!