avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Activitate danutzu_72

Activitate danutzu_72

buna ziua,sunt intro mare dilema si v as ruga din tot sufletul sa ma ajutati intro problema mai delicata si anume;am facut un credit in anul 2005 la banca tiriac ,mentionez ca in aceea perioada eram casatorit,am semnat ambii soti contractul de inprumut,am platit ratele timp de 2 ani si dupa aceea,adica din 2007 cind am divortat fosta sotie care dupa divort a trecut la numele de fata, nu a mai fost de acord sa mai platim inpreuna ratele la banca spunind ca ea nu mai are nici o obligatie de plata fata de acel credit!urmare de 1 an nici eu nu am mai platit nimic catre banca,si am ajuns la acest eos ksi cu suma de plata de 5200 ron!intrebarea mea este-ca urmare a acestui divort fosta sotie ce obligatie are catre achitarea impreuna cu mine a acestei restante?de cite ori am incercat sa o abordez asupra acestui fapt imi raspunde sunindu mi ca ea nu mai are nici o obligatie de plata???mentionez ca dupa divort eu am parasit apartamentul ea raminind acolo cu copilul !banuiesc ca si eventualele instiintari de plata din partea celor de la eos ksi au fost trimise pe aceea adresa.Acum cei de la eos ma hartuiesc zi de zi in legatura cu aceasta datorie !Eu sunt bine intentionat sa platesc dar mi se pare normal ca aceasta datorie sa fie ackitata impreuna cu fosta sotie asa cum a si fost cheltuita!aceasta e marea mea problema ptr care va cer ajutorul!!va multumesc!