avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Activitate ramona isabella

Activitate ramona isabella

va multumesc din suflet pt.raspunsurile oferite!Ma interesa f mult daca trebuie sa platesc eu testul ADN,in apel ,daca nu m-am prezentat la INML atunci cand am fost citata in fond.Am inteles de la dvs ca testul este deja platit ,deci nu v-a mai trebui sa suport eu cheltuielile aferente testului ADN ,ci doar sa il solicit in apel.Va multumec din tot sufletul pt sprijinul acordat!este posibil sa mi se refuze efectuarea testului ADN?
Buna ziua! pt inceput,vreau sa va multumesc anticipat tuturor celor care veti incerca sa ma ajutati in problema mea.sunt noua pe acest forum ,si sper sa ma integrati si pe mine in randul dumneavoastra.si acum sa va spun si povestea mea.Am o fetita de 5 ani anisori,rezultata in urma unei relatii de concubinaj.tatal fetitei mele este f.suparat ca eu m-am casatorit .ne-a facut la unitatea de jandarmi unde lucra sotul meu,o serie de memorii catre ministru ,numai cu aberatii care s-au dovedit a fi nefondate.in fine,cand a vazut ca nu se poate nici asa,m-a dat in judecata sa stabileasca program de vizita la fetita.mentionez ca fetita este recunoscuta de el,ii poarta numele,si plateste pensie alimentara pt ea.apoi,nefiind multumit nici cu acest lucru,m-a dat in judecata ,surpriza de data aceasta,pt contestare recunoastere paternitate.#-o. am primit citatie sa ma prezint la efectuarea testului adn ,cu fetita,si nu m-am prezentat.sa nu-i dau satisfactie.Din pacate acum am depus apel ,pt ca hotararea nu a fost favorabila mie,dat fiind faptul ca nu m-am prezentat.Va rog din suflet spuneti-mi ,acum in apel ,ca sa castig procesul ,trebuie sa cer eu din nou efectuarea testului adn,si sa-l platesc eu,sau mai este valabila citatia din proces ,in care cerea el testul adn?Mentionez ca el s-a prezentat la testul adn,si l-a efectuat.Dupa venirea rezultatului testului,care-mi v-a fi sigur favorabil ,ii pot cere daune morale?.Va multumesc mult si astept cu nerabdare raspunsurile dvs!