Nu stiu daca am ales bine topicul.Este prima data cand intru aici...Am o problema care ma roade si sper ca cineva ma va putea lumina.Sotul meu acum trei ani a fost prins conducand fara permis, acesta fiind retinut de politie.In urma acestui fapt i s-a acordat o pedeapsa de 6 luni la care s-a mai adaugat si doua luni cu suspendare care le-a avut la prima abatere.Deci s-au facut 8 luni.Pana la acordarea sentintei el a plecat sa munceasca in italia unde se afla si in momentul de fata.In luna mai a fost ridicat de carabinieri in urma demersurilor facute de statul roman.Aici a fost judecat sub stare de arest la domicilu.In urma procesului s-a stabilit repatrierea in tara ptr executarea pedepsei.Am facut recurs la hotararea data si in urma recursului a fost pus in libertate dupa doua luni.Deci ca sa ma exprim clar,a facut doua luni de arest la domiciliu dupa care afost pus in libertate....Dar i s-a spus ca este liber numai pe teritoriul italiei si ca in tara daca se intoarce va avea totusi probleme.As dori sa-mi spuna cineva care are idee despre aceste lucruri daca hotararea instantei de aici nu este valabila si pe teritoriul tarii noastre.Acum are probleme de sanatate si ne-am dori din tot sufletul sa ne intoarcem acasa dar nu cu pretul libertatii lui.Astept un raspuns cu nerabdare!
.