EU ama vut un conflict joia trecuta pe 6 nov, cu un baiat de 21 de ani (aceasii varsata ca mine) la o petrecere un pic ametit si eu si el. Ne-am rafuit, adica eu i-am aplicat lui 3 pumni in fata, nu sunt genu bataush sau huligan, dar pur si simplu nu am suportat sa ma ia peste picior. Au trecut 7 zile de la incident. Mai poate depune plangere la politie sau ceva? M-am interesat de el si chiar mi-am cerut scuze pt c s-a intamplat. Am aflat ca nu are semne pe fata, vanatai doar ca il doare maxilaru si vb cam printre dinti, in rest e teafar, merge, mananca, nu a stat prin spitale . Are numarul meu de telefon de luni, id de mess, deci poate lua legatura cu mine oricand, da nu o face. Ma agit eu mai mult pt el sa stiu ca e in regula. Partea asta cu lipsa de comunicare mi-a ridicat niste semne de intrebare : Mai poate depune plangere dupa 7 zile? Mai poate depune plangere impotriva mea daca nu are semne vizibile? La ce as putea sa ma astept de la el? De mentionat ca martori ar avea si el si as avea si eu. El a cautat-o eu i-am dat-o, cam asa a stat treaba. Multmuesc anticipat.
In speta este vorba despre loviri si violente. Daca in urma loviturilor primite , victima prezinta un certificat medico-legal care nu depasec 60 de zile (asta in cazul cel mai rau, dar pot sa fie si cateva zile), are la dipozitie 2 luni sa faca plangere prealabila pentru acest fapt.
Nu stiu daca am ales bine topicul.Este prima data cand intru aici...Am o problema care ma roade si sper ca cineva ma va putea lumina.Sotul meu acum trei ani a fost prins conducand fara permis, acesta fiind retinut de politie.In urma acestui fapt i s-a acordat o pedeapsa de 6 luni la care s-a mai adaugat si doua luni cu suspendare care le-a avut la prima abatere.Deci s-au facut 8 luni.Pana la acordarea sentintei el a plecat sa munceasca in italia unde se afla si in momentul de fata.In luna mai a fost ridicat de carabinieri in urma demersurilor facute de statul roman.Aici a fost judecat sub stare de arest la domicilu.In urma procesului s-a stabilit repatrierea in tara ptr executarea pedepsei.Am facut recurs la hotararea data si in urma recursului a fost pus in libertate dupa doua luni.Deci ca sa ma exprim clar,a facut doua luni de arest la domiciliu dupa care afost pus in libertate....Dar i s-a spus ca este liber numai pe teritoriul italiei si ca in tara daca se intoarce va avea totusi probleme.As dori sa-mi spuna cineva care are idee despre aceste lucruri daca hotararea instantei de aici nu este valabila si pe teritoriul tarii noastre.Acum are probleme de sanatate si ne-am dori din tot sufletul sa ne intoarcem acasa dar nu cu pretul libertatii lui.Astept un raspuns cu nerabdare!
.