avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... abuz in justitia italiana
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

abuz in justitia italiana

buna ziua .cu 4 luni in urma m-am confruntat cu o mare problema .veneam spre ROMANIA din FRANTA impreuna cu sotia si copilul ,masina personala sa stricat in ITALIA si am fost obligati sa stam la hotel pana se repara masina .Eu in 2004 am avut probleme in ITALIA si am fost arestat si condamnat si eliberat cu un decret care sa aplicat in 2006 .Cand am fost eliberat am primit si o interdictie de 5 ani pe teritoriul ITALIEI .M-am intors in Romania si mi-am continuat viata alaturi de familie crezand ca am terminat cu problemele din Italia insa nu a fost asa ,procurorul acuzator mi-a facut un alt proces care sa judecat in lipsa fara sa fiu citat fara sa aam dreptul la aparare si m-am trezit cu o diferenta de 3 luni de executat .am fost arestat imediat familia ramanand in Italia fara sa cunoasca limba Italiana fara un domiciliu in Italia practic i-au lasat in mijlocul strazii.Intrebarea mea este daca sa procedat corect la condamnarea mea in lipsa fara avocat .practic aceasta diferenta aveam dreptul sa o execut in libertate cautand un loc de munca si un domiciliu dar nu mi sa acordat nici acest drept ,plus ca m-au tinut 8 zile in plus perioada in care eu am facut greva foamei.camd mam eliberat m-au luat la la chestura si mi-au dat 10 zile termen sa parasesc Italia si iarasi o interdictie de 5 ani pe teritoriul Italiei.As putea face ceva pe la drepturile omului??????????? Va Multumesc
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 03:33, 8 Decembrie 2016
Cazul ar trebui analizat atent.

La o prima vedere nu pare nimic în neregula.
Confirm, din ce a scris mai sus nu rezulta o incalcare a drepturilor omului. Poate a existat, dar nu rezulta din ce a scris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arestare ilegala si cercetare abuziva romeo.nuta romeo.nuta In data de 24.10.2008 am fost arestat in Spania pentru posesie de acte false si pesupusa mea particioare la falsificarea lor ,actele false fiind doua Carti ... (vezi toată discuția)
Proces castigat de despagubiri in cuantum enorm de mic ContSters193672 ContSters193672 O persoana a castigat in italia un proces de despagubiri in urma detentiei injuste de 336 zile domiciliar si 55 carcera. Au calculat italienii 50mii euro, ceea ... (vezi toată discuția)
Probleme cu legea in italia ajutor alexcristian2005 alexcristian2005 buna ziua am venit in italia in 2006 cu o masina cumparata din romania la ferara am fost oprit de politia italiana masina era furata din italia in urma cu doi ... (vezi toată discuția)