avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... probleme cu legea in italia ajutor
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

probleme cu legea in italia ajutor

buna ziua am venit in italia in 2006 cu o masina cumparata din romania la ferara am fost oprit de politia italiana masina era furata din italia in urma cu doi ani la data aceea mi-au cofiscat masina si mi-au facut proces in lipsa .m-au condamnat la doi ani dar pedeapsa e revocata printr-o senatorie data la data de 2001 si am alternative de arest domiciliar .sa dovedit ca nu am furato eu dar m-au bagat ca am condus masina furata nu am acte de italia nu am muncit niciodata si ma gandeam sa plec in romania nu am bani de avocati si nici servici aici ce ma invatati sa fac daca vin in romania ma pot da pe interpol sa fac puscarie va rog mult ajutati-ma dar vreau ceva clar un raspuns bun !!!
Cel mai recent răspuns: Adrian Copil , Consilier juridic 12:59, 14 Septembrie 2010
Un raspuns clar la o problema relatata neclar nu cred ca vei primi. In mod normal daca nu ai frat masina si daca esti cumparator debunacredinta trebuia sa-ti dovedesti nevinovatia si astfel nu ai fi avut probleme. Oricum speta expusa de tine este ambigua.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arest domiciliar italia Remus1977 Remus1977 Buna ziua va salut pe toți,sunt in arest domiciliar in italia am de facut 10 luni de arest domiciliar pentru un furt care nu aveau probe si ma-u băgat la ... (vezi toată discuția)
Recuperare auto retinuta alexandrag12 alexandrag12 Buna ziua, am urmatoarea speta: am cumparat o masina provenita din Italia de la un vanzator persoana fizica din Romania (al 3-lea) proprietar, in baza unui ... (vezi toată discuția)
Cum procedez in cazul in care dupa aproape doi ani am aflat ca am cumparat o masina furata? gotti_1 gotti_1 Buna ziua! Am si eu urmatoarea problema: am cumparat in luna septembrie 2010 din AUTOVIT o masina adusa din Germania in valoare de 20000euro (pretul pietei - ... (vezi toată discuția)