avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Arest domiciliar italia
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Arest domiciliar italia

Buna ziua va salut pe toți,sunt in arest domiciliar in italia am de facut 10 luni de arest domiciliar pentru un furt care nu aveau probe si ma-u băgat la pușcărie si după 12 zile am ieșit pe arest domiciliar,pot sa vin in România daca sunt pe arest domiciliar
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 21:12, 4 Ianuarie 2013
Stimat forumist,

Sper că întrebarea dvs nu este ceva de genul daca puteti să evadați, ori nu.

Serios vorbind, condițiile executării pedepsei sunt diferite, în funcție de legile specifice țării de executare. În România, de exemplu, pentru anumite regimuri de executare a pedepsei se poate acorda o învoire din partea directorului penitenciarului, dar pentru Italia este necesar să consultați un avocat cunoscător al legislației italiene, care să vă arate drepturile pe care le aveți.

Cu stimă.
Da a dar sunt pe nedrept pe arest domiciliar ca nu am luat nimic din magazin si vanzatorul nu a depus plângere ca nu a vazut nimic si pe camerele de supraveghere nu se vede nimic si judecătorul mi-a dat 10 luni cu executare
Va multumesc ca mi-ați raspuns
Daca sunteti nevinovat, angajati un avocat italian si faceti recurs inainte ca hotararea sa ramana definitiva. Atentie la parasirea fara permisiune a locului de arest, riscati sa ajungeti la puscarie daca faceti asta, cu dare-n urmarire internationala, daca e cazul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces castigat de despagubiri in cuantum enorm de mic ContSters193672 ContSters193672 O persoana a castigat in italia un proces de despagubiri in urma detentiei injuste de 336 zile domiciliar si 55 carcera. Au calculat italienii 50mii euro, ceea ... (vezi toată discuția)
Condamnare romania, proces in italia vasilicastefan vasilicastefan Buna ziua, Fratele a meu fost condamnat in Romania pentru coducere fara permis.Pronuntarea definitiva a sentintei a fost data in timp ce el era plecat in ... (vezi toată discuția)
Mandat international Epynson Epynson Buna. Am si eu o intrebare. Am fost prins in italia la un furt si am fost condamnat la 1 an cu executare. Am facut 6 luni jumate dupa care am iesit pe ... (vezi toată discuția)