avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... mandat international
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

mandat international

Buna. Am si eu o intrebare. Am fost prins in italia la un furt si am fost condamnat la 1 an cu executare. Am facut 6 luni jumate dupa care am iesit pe domiciliar. acum eu sunt in a 8 a luna si ma gandeam sa plec de pe domiciliar in tara. Intrebarea mea e daca eu plec de pe domiciliar imi da mandat international?? Sau daca dupa ceva timp ei mai gasesc un furt in care eu sunt suspect imi pot da mandat si sa ma ia din tara sau din alta tara? pentru ca eu nu mai vreau sa vin in italia.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:46, 8 Ianuarie 2013
Daca nu respectati arestul domiciliar veti fi considerat evadat.
Si eu sunt ca si tine tot pe domiciliar in Italia trebuie sa te intereseze in tara la alți băieți care sunt ca si noi pe domiciliar sa vezi daca le-a venit mandat european sau sa vb cu un avocat din Italia
Daca este in stare de evadare sunt toate sansele sa se emita mandat.
Daca statul italian nu era interesat nu stabilea masura preventiva a arestului domiciliar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arest domiciliar italia Remus1977 Remus1977 Buna ziua va salut pe toți,sunt in arest domiciliar in italia am de facut 10 luni de arest domiciliar pentru un furt care nu aveau probe si ma-u băgat la ... (vezi toată discuția)
As vrea sa stiu - fuga din arest la domiciliu Catalinzmyre Catalinzmyre Salut.daca sunt la arest domiciliar si fug in anglia o sa-mi dea mandat european sau doar pe italia?dupa 9 luni facute inauntru am iesit pe domiciliar si mai ... (vezi toată discuția)
Ce risc dacă fug de pe arest domiciliary în italia către românia? Vladantiq Vladantiq Am fost cercetat de organul competent din Italia din ianuarie pana în noiembrie când s-a dispus arestul!după doar 1 luna cu ajutorul patronului de la ... (vezi toată discuția)