Buna ziua! Doresc sa intru in posesia unui teren extravilan iar proprietarul mi-a propus vanzarea lui prin contract de dare in plata. Terenul este o livada. Eu, ca si cumparator al terenului, la ce riscuri ma expun? Va multumesc!
Salutare! Intreb pentru un bun prieten care nu este prietenos cu mediul online. Respectivul are o firma de constructii, iar in urma unor probleme cu ANAF-ul, are poprire pe contul entitatii juridice.
Intrebarea mea este, este indreptatit ANAF-ul sa retraga din contul entitatii juridice inclusiv salariile angajatilor? figureaza cu 3 angajati iar inclusiv salariile acestora au fost poprite.
Salut!
As vrea o opinie si, daca este posibil, un raspuns exact pentru următoarea situație.
Sunt programator si tot programul meu de munca presupune statul in fata laptopului. As vrea sa achiziționez o pereche de ochelari de protectie (ochii imi mai obosesc, la controlul de medicina muncii nu au fost găsite nereguli).
Se decontează de angajator acești ochelari? Intreb exact pentru ochelari de protectie, nu cei de vedere.