avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren extravilan cu contract de dare in plata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren extravilan cu contract de dare in plata

Buna ziua! Doresc sa intru in posesia unui teren extravilan iar proprietarul mi-a propus vanzarea lui prin contract de dare in plata. Terenul este o livada. Eu, ca si cumparator al terenului, la ce riscuri ma expun? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in ce conditii se poate cumpara cu darea in plata ... Dan_U Dan_U Buna ziua, In ce conditii se poate cumpara cu darea in plata un teren agricol extravilan? Multumesc (vezi toată discuția)
Contract de împrumut paulass55 paulass55 Bună ziua! Pentru vânzarea unui teren, mi s-a propus în prealabil un cotract de împrumut ( cu plata înainte, integrală a terenului). Cât de corectă ... (vezi toată discuția)
Nerespectare antecontract de catre vanzator teren in jud ilfov rschintee rschintee Buna ziua, In anul 2007 am vrut sa cumpar un teren din Ilfov. Am gasit terenul si am facut un antecontract de vanzare cumparare cu proprietarul( teren ... (vezi toată discuția)