avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nerespectare antecontract de catre vanzator teren in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nerespectare antecontract de catre vanzator teren in Jud Ilfov

Buna ziua,

In anul 2007 am vrut sa cumpar un teren din Ilfov. Am gasit terenul si am facut un antecontract de vanzare cumparare cu proprietarul( teren extravilan, fara cadastru facut). Am platit tot pretul terenului la data incheierii antecontractului. Proprietarul nu a facut de atunci cadastru pentru motivul ca primaria nu are planul parcelar. In anul 2012 am facut act aditional la contractul de vanzare cumparare pentru prelungirea termenului de incheiere a contractului de VC. Proprietarul insa nu mai vrea sa faca actele, Primaria spune ca terenul se afla acum in alta tarla si alta parcela fata de ce scrie in titlul de proprietate si in decizia judecatoreasca. In noiembrie expira termenul din actul aditional. Mai mult decat atat am observat ca in acesti ani terenul acela a fost cultivat si folosit de cineva. Ma simt inselat. Vreau sa stiu daca pot face plangere penala, sau sa il dau in judecata pe proprietar. Ce pot sa fac sa intru in posesia terenului?
Multumesc anticipat !
RS

Ultima modificare: Miercuri, 13 Septembrie 2017
rschintee, utilizator

Alte discuții în legătură

Numar tarla si parcela gresita in contract de vanzare cumparare mainutzel mainutzel Buna ziua, V-as ruga daca se poate sa ma ajutati cu niste sfaturi legate de o anumita situatie la care incerc sa gasesc o rezolvare.Am cumparat acum 2 ani un ... (vezi toată discuția)
Avizare plan parcelar pentru teren extravilan geims geims Buna seara, in urma cu un an si jumatate am cumparat un teren agricol extravilan intocmind la notar o promisiune de vanzare-cumparare ,obtinand si o procura de ... (vezi toată discuția)
Declarații de la vecini pentru prima inscriere Andreeacb28 Andreeacb28 Bună ziua. Am ales sa fac o prima înscriere pe un teren pe care bunica mea are titlu de proprietar de la alte rude de-ale ei decedate... Topometristul ... (vezi toată discuția)