avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Activitate Victoria.1.3.

Activitate Victoria.1.3.

Ok, mulțumesc!!

abuzinserviciu99 a scris:

Da, poti participa. In majoritatea cazurilor, sedinta este publica, iti poti da seama, la nivel empiric vorbind, si dupa "zarva" care este in preajma usii unei sali de judecata, daca e o sedinta penala publica lumea tot intra si iese pe masura ce inainteaza cauzele.

Ok, mulțumesc frumos!!

Ștefania_26 a scris:

Din păcate nu poți dacă nu ești majoră. Potrivit codulul de procedură penală art. 352 alin. 2 nu pot participa la ședința de judecată minorii sub 18 ani. Desigur, se exceptează cei care au legătură cu cauza, dar așa că. public nu. Și nici nu se prevede că ai putea fi însoțită de un adult. Concluzia este ca nu poți.

Bună seara!! Sunt o fata de 14 ani care vrea sa devina procuror..Voiam sa știu dacă eu, ca copil pot participa la un proces (fără sa cunosc pe nimeni)...Eu, m-am informat și în Constituția României la
titlul 3, art.127 spune ca oricine poate participa la sedintele de judecata publice mai puțin la cele prevazute de lege..A, și de unde pot știi dacă o ședințe de judecata este publica?? Mulțumesc frumos!!
Bună seara!! Sunt o fata de 14 ani pasionata de drept care vrea sa devina procuor.. As vrea sa aflu avantajele și dezavantajele meseriei de procuror..și dacă se merita..
Bună ziua! Sunt o fata de 14 ani care îmi doresc sa devin procuror. As vrea sa aflu mai multe lucruri despre procurori...Cum ar fi:
-cate tipuri de procurori sunt
- ce salariu ia un procuror
- ce studii îți trebuie
- dacă procurori primesc un caz și nu l doresc pot sa l refuze??
- etc..