Buna ziua,
In decembrie 2023 am știut ca in luna ianuarie se majorează preturile. Si am vorbit cu seful de sala la un restaurant ca este un anumit preț pe meniu. In contract zice ca daca se maresc preturile la carne si ce tine de meniu corespunzător se modifica si prețul la meniu. Dar șeful de sala mi-a garantat ca nu se modifica ca am vorbit un preț si acela rămâne stiind de majorare. Vorbesc de meniul de persoana pentru un botez. In ianuarie am sunat sa clarificam niște aspecte din contract și sotul a înregistrat conversația ca sa nu uite sa imi transmită tot. In conversația din ianuarie mi-a garantat iar ca nu se modifica pretul. Iar astăzi cu 3 zile la eveniment ma suna sa imi zica ca se mărește pretul cu 30 de lei pe meniu, asta însemnând o suma destul de mare pt. Fiecare meniu. Justificatia este ca pe baza contractului am modificat. Sambata trecuta, cu o săptămână înainte de eveniment mi-a garantat ca iar atat este pretul si nu sunt modificări. Nu pot anula evenimentul sa fac in alta locație ca sunt strânsă cu usa si am dat invitaiile. Alți membrii de familie deja si-au luat cazare ca vin din alt oras. Pot folosi înregistrarea dupa eveniment la politie? Pt ca mi-au garantat un preț doar pe gura si altul cu 3 zile inainte de botez? Stiu ca nu am voie sa înregistrez doar cu acordul lui, dar nu am crezut ca o sa se întâmple asta. Înregistrarea e o pura coincidenta ca sa nu omita ceva sa imi zica mie. Pot sa ii zic si lui de înregistrare?