avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Activitate andrapopa

Activitate andrapopa

Răspuns la discuția situatie delicata cu un copil
roxana alexe a scris:

Doamna nu aspus ca doreste ca acest copil sa nu mai aiba legaturi cu bunicii paterni,ci ca ar dori ca atunci cand copilul se afla in prezenta bunicilor sa fie si ea acolo.Este normal ca o mama sa-si doreasca sa isi protejeze copilul si sa il fereasca cat mai mult posibil de lucruri neplacute.Soltia este sa stati de vorba cu socrii dvs si sa le explicati ca daca intradevar isi iubesc nepotul atunci ar trebui ca macar in timpul cat stau alaturi de el sa isi controleze vocabularul.
Incercati sa purtati si cu sotul dvs o discutie calma si sa ii explicati ca este in interesul copilului ca bunicii sa nu se comporte urat

e cam greu sa stau de vorba cu socrii mei,deoarece nu prea ,a iubesc.vesnica poveste cu pacatul Evei,peste care unii au uitat sa treaca...ba chiar socrulmeu a avut o tentativa de a am lovi.imi e teama ca vor invata copilul lucruri rele despre mine si ii vor influenta compotamentul in rau.de aceea nu sunt de acord cu vizite lungi si vacante petrecute in lipsa mea acolo.as fi vrut sa stiu daca am dreptul legal de a avea o asemenea pretentie,pentru ca inca nu imi este clar acest lucru.
buna seara!problema mea este urmatoarea:sunt casatorita si am un baietel de doi anisori.familia din partea sotului meu iubeste mult acest copilas ,insa nu sunt ed acord cu modul in care il invata sa se poarte atunci cand ne intalnim.sunt foarte violenti si batjocoritori cu cei din jurul lor,si vor sa isi invete nepotul in acsrt fel.de aceea ,nu sunt de acord sa imi las copilul mai multe zile cu ei,fara sa fiu eu cu el.sotul meu ma ameninta ca mi-l va lua fara voia mea,chiar daca doar pentru scurte vizite,de cateva zile.as vrea sa stiu daca am vreun drept de a-i interzice sotului meu a duca copilul in casa familiei sale,fara mine,dat fiind faptul ca imi fac griji pentru lucrurile rele pe care le va invata de aicimultumesc!.