Am inteles, multumesc pentru raspuns, dar am nevoie de la avizul de la MAPN, pentru ca terenul respectiv este la mai putin de 30 km de granita. Vineri ma duc la avocat sa vedem ce solutie gaseste.
Cei de la primarie mi-au spus din start ca nu se poate vinde, si oarecum m-am contrazis cu ei pe tema asta. Am continuat procesul, si mi-au spus ca o sa primesc procesele verbale , dar fara avizul de la directia agricola. Avizul de la directia agriocla il primeam doar daca preemptori sau potentiali cumparatori indeplineau conditiile
Am fost la notar, si mai am nevoie de acordul de la MAPN. Avizul de la MAPN il pot obtine doar dupa ce am acordul de la ministerul agriculturii. Am sunat la minestrul agriculturi si nu pot sa imi dea avizul pentru ca nu am avut preemptori sau potentiali cumparatori nu indeplinesc condtiile( sa sa se ocupe cu agricultura)
Doresc sa vand un teren extravilan arabil in judetul Timis.
Cei de la primarie mi-au spus ca nu pot face acest lucru pentru ca terenul poate fii vandut doar unei persoane care se ocupa cu agricultura de 5 ani.
Notarul mi-a spus sa ma duc sa fac cerere de vanzare la primarie, au trecut cele 45+30 zile si am primit astazi dosarul pe care l-am depus cu actele, proces verbal de finalizare a procedurii, proces verbal de constatare a derularii procedului priving exercitarea dreptului de preemptiune.
Cei de la primarie au tot insistat ca nu se poate face acest lucru, iar notarul a spus ca se poate.
Care sunt pasi care trebuie sa ii urmez pentru vanzarea terenului? Acum urmeaza sa merg la notar sa vad ce trebuie facut in continuare, dar am zis sa ma interesez inainte.
Pot vinde terenul la liber, oricui prin contract Vanzare-Cumparare?
Multumesc