avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Activitate Nufar12

Activitate Nufar12

Am citit pe site " Cheltuielile pe cota parte indiviza, adica proportional cu suprafata apartamentului sunt cele enumerate de dv. si se repartizeaza pe liste chiar daca in acel apartament nu locuieste nimeni.

Cheltuielile pe numar de persoane sunt numai: electricitatea, gazele si gunoiul si se repartizeaza numai persoanelor prezente. Atat!
Salariile, indiferent ale cui sunt sunt repartizate pe cota-parte indiviza."
Înrebarea mea este : Unde găsesc oficial scrise reglementările de mai sus privind cheltuielile coță parte indiviză ,în ce lege ? Mulțumesc
Actul de la cimitir privind locurile de veci se numesc Act de concesiune şi intră în masa succesorală !

adriandimitriu a scris:

doar locul de veci proprietate personala intra in masa succesorala; concesiunea locului de veci nu se mosteneste/ partajeaza; ea se preia de la concedent, pe baza certificatului de deces si a dovezilor de succesiune. mergeti la administratie si va veti lamuri

Bună seara .Cum pot iesi din indiviziune ?Am fost 4 frati moştenitori a două locuri de veci .Doi frați au murit .Moştenitorii lor au făcut acum 4 ani succesiune la decesul celor doi frați ai mei Cei care au făcut succesiunea după unul din frații mei decedați nu au vrut să treacă şi partea privind locurile de veci !Moştenitorii celuilat frate decedat au făcut succesiunea în care este trecută şi moştenirea cotei din cele două locuri de veci ,dar nu au continuat şi cu înscrierea lor în Actul de Concesiune. Nu cunosc adresele acestor nepoți ci numai nr lor. de telefon. Pentru a ieşi din indiviziune ce acte îmi sunt necesare ?Vă mulțumesc.
Vă mulțumesc mult.O zi bună !

Carp Mircea a scris:

Din datele postate se intelege ca pensia dupa recalcularea pe noua formula a legii 360/2023 va fi de 5919 lei/brut-5527 lei/net.

Buna ziua ,cât va fi pensia din sept 2024 ? având datele:
-femeie data naşterii 1.03.1947
-ieşit la pensie in 1.04.2000 ,la 53 de ani lucrând in gr ll de muncă
- total puncte acumulat la recalcularea generală din 2005 : 2,00091
-stagiu realizat -grupa a ll : 29 ani, 7 luni,28 zile
-condiții normale : 1 an si 2 zile
- total nr .puncte prin recalculare cu acord global ,adaugat in 2009 şi OUG 100/2008 : 2,35483
-TOTAL PUNCTE DUPĂ MAJORAREA CU 25% ,PENTRU ANII LUCRAȚI IN GRUPA ll 2,75221

Vă mulțumesc- Cu respect