Multumesc pentru raspuns. Eu am citit acest articol:
"Art. 1
(1) Operatorii economici care încasează, integral sau parţial, cu numerar sau prin utilizarea cardurilor de credit/debit sau a substitutelor de numerar contravaloarea bunurilor livrate cu amănuntul, precum şi a prestărilor de servicii efectuate direct către populaţie sunt obligaţi să utilizeze aparate de marcat electronice fiscale."
Ma incadrez la prestari servicii. De aici provine confuzia mea.
Cu stima,
Victor Chis
Buna ziua, am o nelamurire. Stiu ca este obligatoriu ca societatile comerciale sa detina case de marcat; eu am un SRL-D, prestari servicii, mai exact proiecte pentru case/cladiri industriale. Contabila imi spune ca nu am nevoie de casa de marcat (ajunge chitanta), insa o cunostiinta de la ANAF spune ca nu ma incadrez in exceptiile facute in legea 28, prin urmare, am nevoie de casa de marcat.
Lucrez atat cu persoane fizice, cat si cu persoane juridice.
Va rog frumos sa ma lamuriti dv.
Buna seara.Am o nelamurire...si nush exact cum sa mi-o rezolv...eu am 19 ani...prietena mea are 17 ani...multi imi spun k daca o sa fiu prins de parintii ei,sau de alte persoane care ma denunta politiei...voi fi arestat pentru catziva ani buni...am mai citit pe forum-ul dvs. , cum ca daca ea are 17 ani si e de acord cu intretzinerea relatziilor sexuale , nu voi patzii nimic...repet...EA e de acord... Va rog frumos sa ma lamuritzi in ce situatie sunt si care sunt riscurile...nu as vrea sa ma trezesc dupa gratii...va multumesc mult de tot! O seara placuta.:)