Buna seara, daca m-am angajat la o firma unde lucrez la un subcontractor ce din cate ma inteles el da banii in plic, nu vireaza absolut nimic pe card, ce variante ar fii?
Este legal sa dea tot salariul de 4000 lei in mana?care este motivul pt care procedeaza asa?
Eu as vrea sa depun acei bani in contul meu bancar dupa ce ii incasez insa imi este sa nu fiu tras la raspundere de anaf sau de banca de provenienta baniilor, ce pot face?
Buna seara, am primit stadiul unui dosar din cauza unui accident auto de acum 1 an unde PROCURORUL a propus clasarea dosarului pentru ca fapta a fost savarsita fara vinovatie
Ce trebuie sa se intample mai departe?
Cat dureaza sa dea decizia definitiva judecatorul?
Nici o șansă.,nu aveți ce sa invocați, ce demersuri sa faceți personal etc.Doar dacă locuiți într un orășel mic de provincie unde toată lumea se cunoaște cu toată lumea ...
Am inteles, nu am nici o sansa atunci
In Brasov mai exact
Buna ziua, in data de 3 august 2023 am avut un eveniment rutier si ca urmare m-am ales cu dosar penal pt vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului
Intamplarea a fost ca un motociclist sa cada in spatele meu in momentul in care am schimbat banda, tin sa precizez ca l-am vazut ca vine dar am apreciat distanta incat sa ma pot baga sa efectuez manevra iar acesta a cazut in spatele meu acuzandu-ma ca din cauza mea a cazut pt ca i-am taiat calea insa eu nu l-am atins, nu am oprit pentru ca nu m-am gandit pe moment, pur si simplu am gresit si imi asum asta acum
Alti participanti la trafic au oprit ce veneau din spate pe centura si au chemat ambulanta, acesta a avut 2 degete fracturate iar eu am fost gasit ulterior fiind sofer la o firma de curierat
Am fost la spital unde mi s-au recoltat probe de sange, rezultatul fiind negativ unde mi s-a intocmit dosar penal pt vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului, dupa aprox 2 luni am mai fost sa mai dau o declaratie, motociclistul nu avut nici o pretentie si nu mi-a depus plangere precizand si acesta ca nu a fost coliziune intre noi
Intrebarea mea este, cat o sa mai dureze acest proces si care sunt sansele sa scap cu permisul in buzunar si fara vre-o amenda penala sau anularea permisului de conducere?
Am numarul de dosar dar inca este la parchet cu /P/ la mijloc, insa de 8 luni insa nu am primit nici un raspuns, avocatul a depus o cerere pentru solutionarea dosarului mai repede si a spus ca trebuie sa asteptam pentru ca nu putem face nimic momentan, cat o sa mai dureze oare si ce mi s-ar putea intampla? Daca m-as duce eu la parchet sa incerc sa vorbesc cu un procuror despre speta ce sanse as avea sa se termine mai repede? Tin sa precizez ca nu am antecedente penale, multumesc