avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Salariu la plic
Discuție deschisă în Executare silită

Salariu la plic

Buna seara, daca m-am angajat la o firma unde lucrez la un subcontractor ce din cate ma inteles el da banii in plic, nu vireaza absolut nimic pe card, ce variante ar fii?
Este legal sa dea tot salariul de 4000 lei in mana?care este motivul pt care procedeaza asa?
Eu as vrea sa depun acei bani in contul meu bancar dupa ce ii incasez insa imi este sa nu fiu tras la raspundere de anaf sau de banca de provenienta baniilor, ce pot face?
Ultima modificare: Joi, 5 Septembrie 2024
Scn., utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:58, 6 Septembrie 2024
Salariul se poate plati atat cash cat si pe card. De ce sa va traga la raspundere daca aveti contract de munca si lucrati legal? Oricum angajatorul dumneavoastra declara catre ANAF aceste sume.
verificati cat aveti in realitat epe cartea e munca, poate exista o explicatie pt care a salariul cash

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere acordare salariu chas lukyan171 lukyan171 Buna as dori sa stiu daca pot sa imi primesc drepturile de salar in mana (chas) in situatia in care firma are peste 2000 de angajati iar drepturile de salar ne ... (vezi toată discuția)
Salariul si banca elena138 elena138 Buna seara! Astazi am data de sariu. Astazi s-a operat contul in banca. Nu stiu ce inseamna asta, dar stiu ca eu, astazi, nu beneficiez de bani, ci maine. ... (vezi toată discuția)
Ajutoooooooor - stat de plata adriant adriant Buna ziua, lucrez de 8 luni la o firma si nu am semnat niciodata stat de plata si nu am primit nici un fluturas de salariu. Este legal acest lucru? Daca in ... (vezi toată discuția)