avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Activitate Aniserban78

Activitate Aniserban78

Bună ziua grup. Ma confrunt cu o problema, poate cineva din grup a fost în aceeași situație. Tatăl meu diagnosticat recent cu dementa a vândut mașina familiei cu 100 de eu, mașina valorează 2500 eu.. Persoana care a cumpărat mașina nu a înmânat tatălui contract de vânzare cumpărare, mașina este încă înregistrată la primărie tata încă plătește impozit și taxa pentru mașină. Am fost la politie am explicat situația și m au îndrumat către persoana respectiva pentru ai cere scrisoarea de vanzare cumpărare. Dumnealui mi a spus sa merg la primărie si sa declar pe propria răspundere ca mașina o avem în curte și ca nu o folosim ca sa nu mai plateasca impozit .Mi se pare suspect , de ce dumnealui nu vrea sa îmi dea acea scrisoare sa declare ca a cumpărat mașina de la tatăl meu?
Va mulțumesc pentru eventualele raspunsuri
Bănuiesc ca vrea sa I dau o ,,mica atentie"! Și pentru asta ma taxează de câte ori merg la spital. Am încercat sa vorbesc cu dumneai de N ori ,a ajuns sa ma întrebe cât am băut în ziua respectiva! Are un tupeu fantastic doamna în cauza.

gi-jane2 a scris:

Pana la urma ce motive baga și de ce nu discutați cu ea franc?

Domnule Dapix,
La DGSAP nu se accepta referat de la alt doctor psihiatru. Doar de la medicul curant. Am și investigatia de la CT + Computer Tomograf
Va mulțumesc
Dapix a scris:

Puteti incerca la alt doctor psihiatru sa va redacteze referatul pentru mama.

Dar investigatia COMPUTER TOMOGRAF la cap i-ati facut?
Fara CT referatul nu are valoare la COMISIA de expertiza.

Bună ziua comunitate. De ani de zile mama mea suferă de demență, tot de atata timp am încercat sa depun actele la DGSAP pentru obținerea indemnizației de handicap și însoțitor. Doamna doctor care se ocupa de cazul mamei mele, de câte ori merg la dumneai cu aceeași problema de a mi înmâna referatul evita sau cauta alte motive doar sa nu îmi dea aceea hârtie. Unde ma pot adresa în cazul de fata? ( Am N acte care dovedesc boala mamei)
Va mulțumesc