avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Activitate alexandrupowge

Activitate alexandrupowge

latka eu pe 11.03.2025 ma duc sa iau hotararea legalizata ca definitiva, pot conduce weekend -ul asta linistit fara sa ma trezesc ca sunt suspendat in baza de date?
păi eu nu am făcut apel, cum mă duc eu să predau permisul dacă nu am niciun document? documentele au fost duse la judecătorie și mi au zis să mă prezint marți să le iau, întrebarea mea este dacă pot conduce
data de pe plic este de 05.02.2025
bună ziua, mi a luat anul trecut permisul pe 60 de zile, am făcut contestație și pe data de 12.12.2024 am primit pe portal just respinge plângerea, pe data de 05.02.2025 îmi vine acasă plicul cu hotărârea cu DREPT de apel, pe data de 4.03.2025 am fost și am dus plicul ce l am primit și mi a spus doamna de la ghișeu să vin pe 11.03.2025, întrebarea mea este, mai am voie să conduc acum sau apar ca fiind suspendat? nu aș vrea să mă trezesc cu un dosar penal
mi a venit acasa pe data de 5 februarie hotararea cu drept de apel in 30 de zile, eu nu doresc sa depun apel, cum procedez? va rog domn avocat latka sa imi spuneti cum sa fac, cat mai pot conduce? am fost astazi la judecatorie si am completat o cerere si mi a zis sa vin miercuri
și in cazul ăsta ce trebuie să fac? mai pot conduce? trebuie să îmi vină acasă ceva sau?
[ link extern ]

eu acasă nu am primit nimic
Buna ziua si sarbatori fericite, am o intrebare anul trecut am facut o contestatie la un proces verbal cu o suspendare de 60 de zile, eu am primit permisul inapoi pentru ca am facut contestatie, am intrat pe portal si pe data de 12.12.2024 am primit respinge plangerea, cat mai am voie sa conduc?? mentionez ca acasa nu am primit nicio instintare. cat mai pot conduce ca sa nu fac vreo surpriza si sa apar cu permisul suspendat in baza de date..
Da dar eu acum 5 luni am mai avut o suspendare de 60 de zile la care am facut contestatie, are legatura acea contestatie? Zicea cineva ca imi mareste cu o luna si nu pot da redobandirea daca am acumulat timp de 6 luni 2 sanctiuni
Mie mi a luat permisul sambata si ma duc sa predau dovada maine, apoi ma pot duce la biroul rutier sa dau testarea si voi sta 40 zile din 60?