avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Activitate costel84

Activitate costel84

Buna ziua!
Inainte de toate primiti felicitarile mele pt. informatiile pe care le oferiti si mai presus de asta felicitari ca tineti cont si de moralitate in pledoariile dvs.Nu cred ca suntem borfasi,pot baga mana in foc ca peste 80% din victime chiar au o problema din pricina careia nu au putut fi la zi cu datoriile...Magaria vine din partea lor atunci cand expoateaza la maxim aceste slabiciuni...

Am urmatoarea poveste (voi fi cat se poate de sincer, sper sa nu ajung acolo unde va fi nevoie sa mint cumva) si v-as ruga daca se poate sa im dati un sfat:

Am incheiat prin august 2007 un abonament Cosmote pe o perioada de 2 ani.Am achitat timp de 6,7 luni facturile dupa care acest abonament a devenit inutil,nu l-am mai folosit,mi-a fost blocata cartela (dupa vreo luna de la efectuare ultimei plati).Ultima factura pe cara am primit-o insuma datoriile pe 3 luni (perioada in care eu nu am mai folosit servicii;e lor) in valoare de 100RON.Am luat si un telefon subventionat o data cu abonamentul, am lasat lucrurile balta...Acum cateva luni, nu imi amintesc exact cand ,am primit un fel de instiintare prin care mi se spunea ca respectivul contract a fost reziliat (inainte de termen deci) iar despre restante de plata nu se vorbea nimic concret (ex: "aveti de plata ...").De atunci nu am mai primit nicio factura sau altceva.Problema este ca azi am primit prin posta un fel de carte postala pe care scria:
"Expeditor: EOS KSI Romania...Va rugam sunati de urgenta la numarul..."Nu se mentioneaza nicio suma ori altceva legat de Cosmote.Sunt sigur ca au legatura cu ei intrucat nu am alte restante de plata...Repede pe Google si iata-ma aici.
Problema sta in felul urmator:nu vreau sa fac scandal cu nimeni,si nici procese nu imi doresc,vreau sa imi platesc datoriile fata de Cosmote si sper sa nu fiu jupuit de piele de cei de la EOS,adica vreau sa scap cat mai ieftin cu putinta.E o mare magarie,am semnat un contract pe care nici nu l-am citit(cati stau sa citeasca un contract stufos ca un DEX si daca il citesc,cat inteleg din el,cate subintelesuri sunt si cate portite pentru orice),mi-au zis:"semneaza aici"...Am mers pe incredere am considerat ca omenia este pe primul loc;m-am gandit ca daca este ceva important ce ar trebui sa stiu as fi fost atentionat...m-am inselat.
Imi recunosc partea de vina in povestea asta sunt dispus sa imi platesc greselile dar vreau sa pletesc doar greselile si nu comisioanele altora.Ce imi recomandati in acest sens?

Eu m-am gandit sa merg intr-o reprezentanta Cosmote sa stau de vorba cu cineva mai mare de pe acolo si sa vad cum o pot da la capat,eventual daca imi pot reactiva abonamentul (perioada contractuala nu a expirat dar din acea instiintare rezulta ca a fost reziliat de ei) eventual sunt dispus sa achit garantii in acest sens pe langa suma datorata...

V-as ruga,prin amabilitatea dumneavoastra sa imi dati un sfat,o indrumare...
Va multumesc si tot respectul!
Costel.