avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Activitate Anca Burdusel

Activitate Anca Burdusel

Multumesc pentru raspuns @Alina-Andreea Plugaru,
Am facut si scanare, copie simpla si copie legalizata la notar, sper sa nu fie surprize.
Buna ziua,
Am avut de platit 350 lei cheltuieli judiciare. Am platit si am fost sa depun chitanta originala la judecatorie, acolo politistul de la intrare mi-a cerut chitanta, dupa ce i-am inmanat-o a dat-o unui coleg de-al dansului care a intrat intr-o camera cu ea, a iesit si mi-a zis ca e totul ok si am plecat.
Intrebarea mea este nu trebuia sa imi dea nimic scris precum ca am depus chitanta?
@trandafir2 Multumesc frumos pentru raspuns. Pot cere ca inculpata personal sa consult dosarul chiar si dupa sentinta definitiva?
Am sentinta definitiva amenda penala. Despre ce sanctiune vorbiti? In comunicarea de hotarare scrie ca daca nu respect conditiile de probatiune mi se revoca amanarea si mi se aplica amenda, precum si in lege Art 88 Revocarea amanarii, deci de unde scoateti dvs "parnaie" ?


Dana Fatol a scris:

(1) Dacă pe parcursul termenului de supraveghere persoana supravegheată, cu rea-credinţă, nu respectă măsurile de supraveghere sau nu execută obligaţiile impuse, instanţa revocă amânarea şi dispune aplicarea şi executarea pedepsei.

Detalii: [ link extern ]


Daca mi se aplica executarea pedepsei (cu amenda) mai sunt obligata la supraveghere in continuare? Multumesc
Buna ziua,
Am o sentinta de amenda penala cu amanare si supraveghere pe 2 ani. Daca nu ma prezint la probatiune, mi se aplica doar condamnarea cu amenda? De la probatiune m-au amenintat si cu pedepse suplimentare, e posibil asa ceva daca sentinta mea e doar o amenda penala?