avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Activitate mihaibrad777

Activitate mihaibrad777

Buna ziua. Vad ca a trecut ceva timp de cand ati intrebat. Si nu v-a raspuns nimeni :)
E foarte probabil sa fi aflat deja, dar mai bine va scriu, ca e pacat sa nu primiti ajutor daca chiar nu ati aflat inca : contactati primaria din localitatea unde este terenul. Dansii au un angajat (nu retin cum se cheama functia) care va poate ajuta.
Succes:)
Va multumesc pt partea aceasta : "Genul acesta de modificari pot fi efectuate numai in baza unui proiect tehnic intocmit de o firma autorizata. La proiect trebuie sa se obtina avizele necesare (de conformare la normativele de proiectare)."
Atat am dorit sa stim.
(Traseele de utilitati se afla fix in zona camerei in discutie, poate nu am reusit eu sa redau clar acest lucru, nefiind de specialitate)
Buna ziua. Am cumparat o camera intr-un bloc vechi de nefamilisti pt a o inchiria . Investitia a fost facuta in ideea ca putem construi o baie intr-un spatiu preexistent (camera, desi mica, e practic impartita in 3 spatii), astfel ca viitorul chirias sa nu fie nevoit sa apeleze la bai/toalete comune.
Administratorul ne-a informat insa ca nu avem voie sa adaptam unul din spatii la ce ne dorim, pentru ca blocul "nu a fost construit pentru asa ceva".
Precizez ca exista tevi care sa traverseze spatiul cumparat de noi si au dimensiunea ceruta de o toaleta (lucru confirmat de un instalator autorizat).
Avem sau nu avem dreptul legal la instalarea unei toalete si a unui dus in acel spatiu?

Multumim tare pentru ajutor.