avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am mostenit un teren agricol si as vrea sa vad unde se ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am mostenit un teren agricol si as vrea sa vad unde se afla pe ...

Am mostenit un teren agricol si as vrea sa vad unde se afla pe harta, cum pot face asta?
Am succesiunea, tarlaua si parcela
multumesc
Cel mai recent răspuns: Dandree , utilizator 11:15, 8 Mai 2024
Buna ziua. Vad ca a trecut ceva timp de cand ati intrebat. Si nu v-a raspuns nimeni :)
E foarte probabil sa fi aflat deja, dar mai bine va scriu, ca e pacat sa nu primiti ajutor daca chiar nu ati aflat inca : contactati primaria din localitatea unde este terenul. Dansii au un angajat (nu retin cum se cheama functia) care va poate ajuta.
Succes:)
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un teren extravilan, stiu tarlaua si parcela, dar nu stiu ... Lucian_Stroe Lucian_Stroe Am un teren extravilan, stiu tarlaua si parcela, dar nu stiu sa-l localizez pe harta. Este posibil? Ma poate ajuta cineva? (vezi toată discuția)
Suprapunere reala pe doua titluri de proprietate pfa2020 pfa2020 Buna ziua Am o problema legata de un teren agricol extravilan. Terenul este dobandit de tatal meu, prin act de mostenitor, de la parintii lui. Pe titlul de ... (vezi toată discuția)
Problema la impozit local Catalin_32 Catalin_32 Buna seara Am o problema la primarie cu impozitul, in rolul meu apare o suprafata de teren de 10000 mp la care platesc impozit dar nu am cunostinta de ea si ... (vezi toată discuția)