avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Suprapunere reala pe doua titluri de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Suprapunere reala pe doua titluri de proprietate

Buna ziua

Am o problema legata de un teren agricol extravilan.
Terenul este dobandit de tatal meu, prin act de mostenitor, de la parintii lui. Pe titlul de proprietate este scris (de mana) tarlaua X, parcela Y.
In urma unor demersuri notariale pentru donarea acelui teren catre unul dintre copii, tatal meu a aflat ca aceeasi parcela de teren apare si in titlul de proprietate al alei persoane.
Cei de la CF au gasit aceasta suprapunere si ne-au comunicat (verbal deocamdata) ca tatalui meu i s-a inscris parcela Z, cu aceeasi suprafata ca in titlul lui de proprietate.
Din cate mi s-a spus, aceasta problema se rezolva prin modificarea titlului de proprietate, insa primaria pe raza careia se afla terenul, a spus ca au fost emise acte civile in urma acestui titlu de proprietate, si ca nu mai poate modifica titlul de proprietate.
Cum se poate solutiona aceasta problema, care, cel mai probabil este una de transcriere a cifrelor?

Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Vanzare pamant - certificat de mostenitor Ionelll321 Ionelll321 Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatie: strabunicul meu (tatal bunicului meu) a avut un titlu de proprietate pe o suprafata totala de 3 hectare, dupa ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate gresit ionraducanu ionraducanu Buna ziua, va rog sa postati sfaturi, opinii cu privire la urmatoarea speta: In anul 2004, socrului meu i-a fost eliberat un titlu de proprietate ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru iesirea din indiviziune si pasi de urmat Vlad23 Vlad23 Pe un tiltu de proprietate al unui teren sunt inscrise 4 persoane diferite pentru fiecare fiind mentionata suprafata pe care o detine.Intrebarea mea este cum ... (vezi toată discuția)