avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am un teren extravilan, stiu tarlaua si parcela, dar ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am un teren extravilan, stiu tarlaua si parcela, dar nu stiu ...

Am un teren extravilan, stiu tarlaua si parcela, dar nu stiu sa-l localizez pe harta. Este posibil? Ma poate ajuta cineva?
Cel mai recent răspuns: Lucian_Stroe , utilizator 18:50, 4 Noiembrie 2022
Trebuie sa mai introduceti si numele localitatii,poate si al judetului in caz ca sunt mai multe localitati cu acelasi nume.Terenurile sunt parcelate de catre primarie si din baza lor de date vi se arata pe harta lotul dvs.
Cine anume mi-l arata?
Google Maps
Nu-mi arata nimic Google maps. Sunteti sigura?
Nu Google maps! Ci pe geoportalul ANCPI.
Aici: [ link extern ]
Aveti o caseta unde introduceti numar CF.

Alte discuții în legătură

Bună seara, am un teren extravilan cu următoarea observație ... Marinela.olari Marinela.olari Bună seara, Am un teren extravilan cu următoarea observație trecuta pe extras cf: Teren neimprejmuit, Imobil înregistrat în plan cadastral fără ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate gresit ionraducanu ionraducanu Buna ziua, va rog sa postati sfaturi, opinii cu privire la urmatoarea speta: In anul 2004, socrului meu i-a fost eliberat un titlu de proprietate ... (vezi toată discuția)
Cadastru intabulare cerul cerul Buna ziua! In urma unei succesiuni am in posesie un teren.Nu reusesc sa gasesc aceasta parcela.Este un teren intravilan si mi se pare normal ca sa existe ... (vezi toată discuția)