avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1809 soluții astăzi
Forum Activitate stefan1900

Activitate stefan1900

Răspuns la discuția raspunsul la contestati
Imi cer scuze ca nu am fost destul de explicit dar ar fi insemnat sa ma intind mai mult ! Asadar eu autuobuzul care ma lovit mi-a spart lampa dreapta spate,spoilerul ,mi-a impins lonjeronul si aripa dreapta spre inainte (asta ca sa raspund la intrebarea despre daune ), acest lucru a fost constata de catre serviciul de control al circulatie de la R.A.T.P. care in urma constatarii la fata locului au declarat ca este vinovat soferul de autobuz si deasemenea si politistul care a incheiat procesul verbal la politia rutiera a ajuns la aceasi concluzie in momentul in care a vazut unde am fost lovit !
Intrebarea mea insa se referea la posbilitatea de a afla rezultatul contestatiei pe care respectivul a facut-o in instanta pentru a-mi vedea ce am de facut in continuare !
in urma cu doua saptamani am avut " pocnit " de un autobuz ! In concluzie organul in masura sa constate si sa hotarasca cine ce si cum a facut dreptate declarindu-l vinovat ,repectivul a refuzat sa semneze procesul verbal declarind ca vrea sa faca contestatie ,ce ma intereseaza pe mine este cum aflu rezultatul contestatiei ca sa ma duc la seful respectivului sa-i solicit asigurarea ?