avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Activitate MirunaTia

Activitate MirunaTia

Bună ziua! Ma numesc Miruna și va rog sa îmi spuneți cum pot rezolva legal o situație.
Dețin, împreună cu o mătușa, o casa.Casa a fost a bunicilor care au avut 3 copii:tata și 2 fete bunicul a decedat,cu bunica am avut contract de întreținere,cu tata și una dintre fete(soră) am contract de vânzare cumpărare,iar în urma unui proces s-a stabilit ca mătușa deține 1/8 din casa și 1/4 din teren,restul fiind al meu.Cum pot proceda legal sa întru în posesia întregii proprietăți?
Mătușa nu a locuit niciodată aici,nu a plătit impozit sau utilități.. am făcut renovări în proporție de 80% la casa.situatia este asa din 2002.
Va mulțumesc!
Răspuns la discuția Baza de calcul pentru sporuri
Mjltumesc frumos pentru răspuns!
Răspuns la discuția Baza de calcul pentru sporuri
Bună ziua! Mulțumesc pentru răspuns,dar nu m-a lămurit. Salariul meu sa-a mărit cu procentul aferent gradatiei,2,5 %,dar sporul pentru condiții periculoase de lucru,este calculat la salariul de baza avut în decembrie 2021 cred.iar celelalte sporuri(noapte) la un salariu din 20116,2017.

Cornel Vasile a scris:

Nu este corect ..gradatia 4 se aplica la salariul de incadrare nou.

Bună ziua! Ma numesc Miruna Șerban, sunt asistent medical.luna aceasta am trecut de la gradația 3 la gradația 4. Mi s-a modificat salariul de încadrare,dar nu și baza calcul sporuri,care a rămas la baza de încadrare anterioara.
Întrebarea mea : este legal?