avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Întregire proprietate! Bună ziua! Ma numesc ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Întregire proprietate! Bună ziua! Ma numesc Miruna și va rog sa îmi spuneți cum ...

Bună ziua! Ma numesc Miruna și va rog sa îmi spuneți cum pot rezolva legal o situație.
Dețin, împreună cu o mătușa, o casa.Casa a fost a bunicilor care au avut 3 copii:tata și 2 fete bunicul a decedat,cu bunica am avut contract de întreținere,cu tata și una dintre fete(soră) am contract de vânzare cumpărare,iar în urma unui proces s-a stabilit ca mătușa deține 1/8 din casa și 1/4 din teren,restul fiind al meu.Cum pot proceda legal sa întru în posesia întregii proprietăți?
Mătușa nu a locuit niciodată aici,nu a plătit impozit sau utilități.. am făcut renovări în proporție de 80% la casa.situatia este asa din 2002.
Va mulțumesc!
Foarte simplu,vs adresați unui avocatnpt a formula o acțiune ieșire din indiviziune în contradictoriu cu matusa dvs.Solicitati atribuirea imobilului ,despăgubiți matusa etc.Costa,durează dar asta e. ,dacă nu acționați mai trec 20 de ani ...

~ final discuție ~